Vatreni kovači

Na 21 Ožujak 2018.

Ako ste siti kulinarskih i pjevačkih reality showova imam preporuku za vas. Ako vam je do sada promaklo.

Forged in fire ili u prijevodu „Vatreni kovači“ je reality serial koji se prikazuje na Historyju, a sigurno će biti zanimljiv svakome ljubitelju starog oružja. U svakoj epizodi natječu se četvorica vrhunskih međunarodnih kovača u izradi najkvalitetnijih povijesnih oružja. Koriste svoje znanje, znoj, čelik, vatru, volju, reputaciju kako bi stvorili što bolje autentično, funkcionalno oružje spremno za bitku. Oružja se testiraju na snagu, oštrinu i na kritičnu procjenu stručnih sudaca.

U svakoj epizodi majstori kovači pokazuju svoje vještine u obradi metala. Nakon što su dobili upute, natjecatelji imaju široku paletu alata kojeg mogu koristiti za izradu oružja unutar tri sada. Dopušteno ima je koristiti svu maštu i kreativnost sve dok se pridržavaju pravila koja uključuju kriterij o dužini oštrice, a drugi kriterij je značajka koje se trebaju pridržavati svi natjecatelji.

vatreni kovači

Photo: Everett Collection

Više na službenim stranicama; https://www.history.com/shows/forged-in-fire

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Newsletter

Prijava na newsletter

* obavezno polje

Molimo odaberite sve načine na koje želite primati obavijesti od Oruzarnice:

U bilo kojem trenutku možete otkazati pretplatu klikom na vezu u podnožju naših obavijesti. Za informacije o uvjetima privatnosti posjetite našu web stranicu.

Kao platformu za marketing koristimo MailChimp. Klikom na gumb prijava, potvrđujete da će vaši podaci biti preneseni na MailChimp za obradu. Saznajte više o postupcima privatnosti korisnika usluge MailChimp here.