Bolji vokabular za društvene mreže

Komentirate često na Facebooku ili nekom drugim društvenim mrežama, ali u nekom trenutku sami primijetite da su vam komentari jednostavni, dosadni, iste riječi ponavljaju se iz komentara u komentar, bez obzira o kojoj temi se radilo. Komentari ne izazivaju reakciju i postajete dosadni sami sebi.

Zašto pisci i(li) blogeri pišu?

Taj odgovor pišem s pogledom na osobni stav iako nisam pisac niti aktivni bloger, ali s pretpostavkom da bi odgovor mogao zadovoljiti drage hobiste i poznanike koji aktivnije pišu.

Što sam naučio o blogu?

Kada sam započeo s pisanjem blogova prije desetak godina, konstantno sam nailazio na probleme, zapravo tih problema je bilo mnogo više nego zadovoljstva postignutog bloganjem.

Moj hobi je pisanje

Pisanje je moj hobi dugi niz godina i kako bih ga održao i nadograđivao morao sam ga ubaciti u svakodnevnu rutinu i pretvoriti ga u ritual bez kojeg moj dan teško završava.

 

Prijava na newsletter

* obavezno polje

Molimo odaberite sve načine na koje želite primati obavijesti od Oruzarnice:

U bilo kojem trenutku možete otkazati pretplatu klikom na vezu u podnožju naših obavijesti. Za informacije o uvjetima privatnosti posjetite našu web stranicu.

Kao platformu za marketing koristimo MailChimp. Klikom na gumb prijava, potvrđujete da će vaši podaci biti preneseni na MailChimp za obradu. Saznajte više o postupcima privatnosti korisnika usluge MailChimp here.