Psihološko saznanje koje spašava živote

Zamislite situaciju, iste ili slične se na žalost događaju.

Kasno je.

Čovjek prilazi drugom čovjeku. Udari ga šakom u lice i obara ga zemlju.

Žrtva poda, pritom udara glavom u pločnik. Ošamućen je od udarca.

10 navika za produktivne ljude

Mnogi od nas prolaze kroz život, zavidni na uspjehu prijatelja, kolega, susjeda ili nekih trećih osoba – ne znajući za sve njihove padove i naporan rad koji se svakodnevno ulaže.

Svi ti uspješni ljudi izgledaju kao da imaju nešto zajedničko u stavu i energiji za život, dok oni neuspješni imaju stotine pitanja kako, zašto, na koji način…?

Trening mentalne izdržljivosti

Treninzi mentalne izdržljivosti kod profesionalnih vojnika su dio obuke, ali na području sportske psihologije novija su tema.

Mnogi sportaši, profesionalni borci, trkači, biciklisti, maratonci i igrači u timskim sportovima koriste mentalni trening kako bi ojačali samovolju, focus, sposobnost brzog reagiranja i slično.

Navike koje troše životnu energiju

Životna energija je više mentalno stanje, nego fizički umor. Energija je ono što nas drži u pokretu i što nas tjera da stvaramo. Energija je naše gorivo, naš život.

Pa ipak, sabotiramo sami sebe i trošimo energiju uzaludno, zloupotrebljavamo je i odvajamo se sami od sebe.

 

Prijava na newsletter

* obavezno polje

Molimo odaberite sve načine na koje želite primati obavijesti od Oruzarnice:

U bilo kojem trenutku možete otkazati pretplatu klikom na vezu u podnožju naših obavijesti. Za informacije o uvjetima privatnosti posjetite našu web stranicu.

Kao platformu za marketing koristimo MailChimp. Klikom na gumb prijava, potvrđujete da će vaši podaci biti preneseni na MailChimp za obradu. Saznajte više o postupcima privatnosti korisnika usluge MailChimp here.